Wat is Vestle?

Vestle is een handelsplatform

Als je wilt gaan beleggen op de beurs kun je dat op twee manieren doen. Je kunt actief handelen maar ook gaan voor lange termijn beleggen. Bij Vestle kun je handelen in CFD’s. Dit staat voor Contract for difference. Bij CFD’s handel je altijd met hefboomwerking. Dat betekent dat je altijd met meer geld handelt dan je eigenlijk hebt. Dit kan je grotere winsten opleveren maar ook grotere verliezen.

Wat is het?

Eigenlijk is het een CFD platform waar je actief kan handelen in aandelen, opties en meer. Hierbij koop je contracten van een onderliggend effect en speel je in op de stijging of daling van koersen. Je kunt op het platform twee kanten op beleggen: je kunt namelijk long gaan en short gaan. Als je Long gaat ga je ervan uit dat de prijs gaat stijgen. Als je gedachte klopt en de prijs gaat inderdaad stijgen dan kun je dus geld verdienen (en net als met andere handel: gaat het de andere kant op dan kan je geld verliezen).

Wat is Vestle? 1

Image from depositphotos.com

Als je Short gaat verwacht je dat de prijs gaat dalen. Je verdiend dan geld aan de daling van de markt. Op deze manier kun je dus wel geld verdienen, terwijl de prijs juist daalt!
Bij Vestle kun je goedkoop handelen in CFD’s en krijg je allerlei tools die het traden makkelijker maken. Wel is het belangrijk om te weten dat het geen goed idee is om zomaar te gaan handelen in CFD’s. Deze beleggingen zijn namelijk heel risicovol en de kans bestaat dan dat je eerder geld verliest dan dat je verdient.
Handelen hoeft niet perse met aandelen, obligaties of valuta te gaan, je kunt ook in grondstoffen als goud en meer bij Vestle handelen.

Wat is Vestle? 2

Hoe leer je handelen?

Als je wil leren handelen is het makkelijkste om een online cursus traden te volgen. In deze cursus leer je dan over termen zoals Technische analyse, Take-profit ,Stop-loss, Support & resistance etc.
Al deze dingen zijn belangrijk om te weten omdat je ze allemaal nodig hebt. Je moet namelijk weten op welk punt je je winsten moet nemen voordat de markt omdraait, maar je moet ook weten op welk punt het verstandig is om je verliezen te nemen.
Met support en resistance kun je dan achterhalen waar de prijs mogelijk gaat omdraaien. Het blijft natuurlijk riskant want echt zeker weet je nooit welke kant het op gaat, maar met deze manier van inspelen op de markt, of op het gevoel dat je ergens bij hebt kun je ook met een klein inleg wel veel geld verdienen.

Beginnen met handelen

Nu je weet wat je in grote lijnen kunt doen op het platform, kun je een account aanmaken om te beginnen met handelen. Zorg ervoor dat je de nodige basiskennis onder de knie krijgt en begin dan met handelen in kleine bedragen. Zorg er altijd voor dat je je verliezen beperkt door een stop-loss te gebruiken en dat je altijd weet waar je de Take-profit moet instellen. Dan kun je langzaam gaan leren hoe je succesvol kan handelen.
Omdat het geheel niet zonder risico is, is het aan te raden om enkel geld erin te stoppen dat je echt kunt missen. Met de hoop op meer vermogen kunnen mensen wel eens uit het oog verliezen dat de toekomst niet altijd te voorspellen is en dat er soms verliezen zijn en soms winsten. Door het eerder genoemde hefboomeffect is het dus wel makkelijk om met een kleine investering een grote investering eruit te krijgen.
Doordat de koersen snel kunnen wijzigen is het van belang dat het platform snel deze wijzigingen laat zien, gelukkig heeft Vestle een betrouwbaar platform die actuele koersen laat zien. En als je onderweg bent kun je ook gebruikmaken van het platform door de mobiele app die gratis te downloaden en gebruiken is op iOS en Android.Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.